Äntligen kan jag meddela att det väntas kattungar hos S*Litlamin’s! Väntan har varit vääääldigt lång, då mina underbara gospropp Pluto har haft lite svårt att till tekniken vid parning. Han har bara en enda kull sedan tidigare, där jag ju sparade hans dotter Zelda.

Min foderhona Sushi är dräktig med Pluto och kullen väntas födas runt 19e juni. Färgutfallet i denna kombo är brun, bruntabby samt ev blå och blåtabby, i mitted och bicolour.

Dikte väntar sin sista kull. Det blev inte som planerat då Pluto har så svårt att få till lyckade parningar, så jag har fått låna en hane till henne. Den kullen väntas runt 19 juni. Förväntat färgutfall är mitted, bicolour och colourpoint i färgerna brunt och blått.

Kattungar till sällskap kommer att finnas till salu.

Tiili kommer ledsamt nog antagligen att behöva kastreras utan att ha fått någon kull, trots upprepade parningsförsök med Pluto och Cold Breeze under förra året.
Poppy kommer jag att få låna en jättefin hane till, om hon löper om innan hanen kastreras. Mera info kommer, tack och lov för att det finns hjälpsamma uppfödarkollegor i riket, när man har oturen att planerade kullar inte blir av 🙂
Zelda har en dejt planerad med en väldigt spännande hane längre fram i år när hon är hälsotestad och har åldern inne.