Äntligen, äntligen flyter det på med kattungeplanerna här hos mig. Det blir något av en ketchup-effekt dock – först ingenting, sen ingenting, sen aaallting.

Poppy är just nu på parning med en riktigt fin hane från Norge som heter William. Om hon blir dräktig så föds denna kull i mitten av juli. I denna kommer det finnas sällskapsungar till salu.

Dikte är högdräktig med Bolt och väntas föda i helgen. Kattungar för sällskap (ev avel och utställning) kommer finnas till salu.

Som ett mirakel har jag just upptäckt att fina Iana trots allt är dräktig med Pluto. Kullen väntas runt sjunde juli. Kattungar för sällskap (ev avel och utställning) kommer finnas till salu.

Sushis kull med Pluto har fått sina namn av foderfamiljen. De heter Musse och Kalle och namntemat Plutos polare anspelar på pappakatt Plutos namn. De är till salu för sällskap.

 

Varmt välkommen att anmäla intresse för födda och kommande kullar via mail till ak_holm@hotmail.com Berätta om hur katten skulle bo hos dig, familj boede etc, samt om du söker en sällskapskatt eller avelskatt.